CIF și Tequila au curățat Fântâna Cinetică din Drobeta Turnu Severin


, ,

Pe 2 iunie, CIF a vizitat Drobeta Turnu Severin în campania ”CIF Curăță România”. Acesta a fost cel de-al 4-lea oraș după Iași, Sinaia și Oradea.

Pentru această acțiune, Tequila și-a invitat comunitatea să participe, iar reacțiile au fost impresionante:

Alături de Tequila, la eveniment a fost prezent și Lucian Mîndruță, care este și ambasador al campaniei „CIF Curăță România”. Iată ce spune jurnalistul:

Tequila: „E o experiență unică să văd atât de mulți copii implicați social care și-au dăruit din timpul lor liber, pentru a readuce la viață un monument al orașului. Mulțumesc pe această cale și celor de la CIF pentru idee și implicare!”

Lucian Mîndruță: „Anul trecut am curățat o fântână, un tren, o casă de cultură, dar mai ales, am curățat praful de pe cheful de treabă al câtorva zeci de oameni. Oamenii care m-au ajutat la curățenia din 2017. Sunt mândru de voluntarii noștri și sper că acasă la ei au dus exemplul mai departe și altora.”

Despre Tequila:
Bianca Adam aka Tequila este cea mai populară vloggeriță din România, conform topului Google România. Ea are în prezent peste 1.370.000 de abonați pe YouTube. Din 2016 ține propriile spectacole multimedia, cu muzică, dans, comedie și invitați speciali, intitulate „Gărgăuniada Națională”.

Despre CIF România:
CIF România este un brand care oferă o gamă variată de produse de curățenie și face parte din compania Unilever, prezentă la nivel global. În 2014 a lansat campania „CIF curăță România”, care are ca obiectiv eliminarea mesajelor agresive din spatiile publice, pentru readucerea frumuseții spațiilor din jurul nostru și pentru consolidarea unei educații sănătoase pentru copii.