INFLUENCERS x BRANDS x TECH 003


, , ,

Anul 2018 a început puternic în publicitatea online, așa că avem multe știri interesante, atât de la noi cât și din piața internațională. A fost și Valentine’s Day, un motiv în plus ca brandurile să se asocieze cu vedete și influenceri pentru a atrage atenția asupra produselor și serviciilor lor.

Vă invit să citiți newsletter-ul de săptămâna asta, iar dacă aveți propuneri, dați un reply la acest email.

INFLUENCERI

Iuliana Beregoi anunță concert la Sala Palatului
Artista din Republica Moldova are doar 14 ani dar este deja celebră pe YouTube cu vlogurile ei și serialul “Lara” – ajuns la episodul 9. Săptămâna asta a anunțat primul ei show la Sala Palatului, pentru 10 iunie.

Noaptea Târziu ne invită să ne cântăm viața
Cuza a pornit o provocare intitulată “Sing my life” prin care invită prietenii din online să se prezinte în versuri. Primii care au primit “leapșa” sunt Tequila, George Hora, Emi Popescu.

Andra Gogan promovează programul de educație rutieră Mobile Kids
Andra Gogan le-a povestit copiilor despre cele 10 reguli din programul Mobile Kids, pe canalul ei YouTube care are peste jumătate de milion de abonați. Campania este inițiată de Mercedes-Benz împreună cu Salvați Copiii.


CAMPANII CARE MI-AU PLĂCUT

SAMSUNG invită artiștii să spună întreaga lor poveste
Irina Rimes, Sânziana Maria Iacob, Octavian Graure sunt trei artiști care au fost invitați de SAMSUNG România să vorbească despre arta lor. Campania promovează noul Galaxy A8 pe platforma “Spune-ți întreaga poveste”.

KFC a relansat Smart Menu
Selly, unul dintre cei mai populari vloggeri ai momentului a anunțat că s-a angajat! Vlogul face parte dintr-o campanie KFC #smartjobs. Alături de el au participat în sketch și alți doi vloggeri: Anca Broască și Ionuț Rusu. Vezi campania KFC aici.

Always susține #profesoriiincredere
Mai mulți influenceri din muzică, televiziune și vlogosferă au apărut într-o campanie Always pentru Profesorii-Incredere.ro – o campanie care susține accesul la educație de calitate pentru copiii din zonele vulnerabile: Oana Cuzino, Andreea Berecleanu, Nicole Cherry, Anca Serea, Bianca Adam.


ȘTIRI PE SCURT

US: Sportivii olimpici fac și ei campanii de Influencer Marketing, de ce nu? 

POL: Banca Centrală a Poloniei a plătit în secret un influencer să defăimeze bitcoin și criptomonedele 

US: De ce e important pentru Influenceri să anunțe postările plătite de branduri

CHINA: Influencerii chinezi de top nu mai promovează branduri… le construiesc!


CITATUL SĂPTĂMÂNII

“An influencer can become your brand’s ambassador. However, it takes lots of time and efforts to build a long-term influencer relationship. It will fit companies that want authentic content and deep product understanding from their influencers.”

Social Media Market @ Medium


Vezi colecția de știri de săptămâna trecută aici.

Nu ești abonat la newsletter? Abonează-te aici.