INFLUENCERS x BRANDS x TECH 005


Iată lista de știri pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie, dacă ai vreo știre pe care vrei să o vezi inclusă în acest newsletter, dă un reply aici. ?

Go!

INFLUENCERI

Selly a ”împlinit” primul milion pe YouTube
Andrei Șelaru a organizat un party cu prieteni și Influenceri săptămâna trecută, cu ocazia zilei lui de naștere (a împlinit 17 ani) dar și cu ocazia primului milion de abonați pe YouTube. Trebuie să știi că Selly este cel de-al 7-lea ”milionar” de pe YouTube-ul românesc! Evenimentul a fost susținut de Telekom.

VUNK relansează un cântec vechi după 15 ani
Pe 1 martie 2018 s-au împlinit 15 ani de când VUNK lansa ”1000”. Pentru a sărbători și mai frumos acest moment, Cornel Ilie a invitat o fată cu vârsta de 15 ani să cânte cu ei melodia: Eva Margina-Mileah. Căutarea s-a făcut pe Facebook iar rezultatul arată așa: ”1000 (după 15 ani)”

Tequila a pus în vânzare biletele pentru ”Gărgăuniada #4”
Bianca Adam (aka Tequila) este de cinci ani cel mai popular vlogger feminin din România, în acest moment având peste 1.2 milioane de abonați pe YouTube! Bie a anunțat cel de-al 4-lea spectacol din cariera ei, în care cheamă gărgăunii (fanii ei) să cânte, să se joace și să câștige premii. Biletele se pot cumpăra exclusiv de pe site-ul personal: www.biancaadam.ro


CAMPANII CARE MI-AU PLĂCUT

AVON + Antonia #timpimpreuna #8fflinemartie
La începutul lunii martie, Antonia a lansta un manifest pentru iubirea offline: ”Insta stories, Insta love, Insta WTF?! Netflix & Chill dar nu mai bine conversații și vin? De Ziua Femeii, 8 Martie devine Offline Martie.”. Pentru mine această campanie are toate ingredientele pentru a deveni cea mai bună campanie de Influencer Marketing din primăvara asta. Să vedem cum continuă AVON ideea!

Nokia România vorbește din nou despre pasiune
Actorul Marius Manole, cântărețul Adi Despot, handbalista Cristina Neagu și scriitorul Marius Chivu sunt câțiva dintre Influencerii care susțin campania digitală de branding NOKIA România. Campania este semnată de Romanian Artists Agency.


ȘTIRI PE SCURT

Ro: Golin și Alex Ciucă lansează Digital Recap 2018

Ro: 10 lucruri de luat în considerare într-o campanie video (via Starcom)

UK: Direcțiile de urmat în crearea de conținut pentru 2018 (Studiu via BuzzSumo)

US: Vero – ce e cu aplicația asta despre care vorbește toată lumea acum?

US: Social Media Use 2018 – studiu despre mediul online publicat acum câteva zile de Pew Research

CITATUL SĂPTĂMÂNII

“The eSports industry (where video gamers compete in arena-style competitions with millions watching online) is the place to see how the future of brand, marketing and advertising will develop. eSports represents one of the few “lean back” media experiences that millennials watch for hours at a time (more than even regular sports), a unique opportunity for brands to reach this ad-blocking, marketing-averse audience.”

Charlene Li – Founder Altimeter, Top 50 Leadership Innovators by Inc, Author ”Engaged Leader”

Nu ești abonat la newsletter? Abonează-te aici.