INFLUENCERS x BRANDS x TECH – 04 03 2019


☕ Neața! E din nou luni, a venit momentul să vă trimitem newsletterul „INFLUENCERS x BRANDS x TECH” dedicat nișei Influencer Marketing. Noi suntem Livia Iușan (redactor-șef) și Florin Grozea (șeful… redactorului-șef).

? Se tot vorbește despre Influenceri buni și Influenceri care „nu sunt buni, domnule!”. Cum definim un Influencer adevărat, adică acea persoană care… chiar influențează? Noi am găsit 10 calități, adunate din experiența de zi cu zi. Unele așteptări sunt evidente, altele sunt un pic contra-intuitive. Vezi lista completă în acest editorial:

“Cele 10 calități ale unui Influencer adevărat”
https://vezi.info/10calitati

⚠️ Kooperativa 2.0 a făcut un studiu cu 153 de Influenceri pentru a afla ce-și doresc aceștia în relația cu agențiile și brandurile. Rezultatele sunt interesante și ar trebui ca toți profesioniștii care fac campanii cu Influenceri să le știe:

“Ce-și doresc top Influencerii de la branduri în 2019”
https://vezi.info/studiukooperativa

? Campanii cu Influenceri care ne-au atras atenția zilele acestea:

1️⃣ Bibi promovează aplicația „Testează-ți relația”, un proiect de prevenție a violenței în cuplurile de adolescenți, creat de Fundația Friends For Friends și parte din Campania Respectului:
➡  https://www.youtube.com/watch?v=MAm30A4Fl-w

2️⃣ Apropo de Influenceri care chiar aduc o schimbare în comunitatea în care trăiesc, vedeți inițiativa Mirelei Retegan, „Adoptă o mamă”:
http://mirelaretegan.ro/campanii/adopta-o-mama-id1337.html

? Articole pe care vi le recomandăm:

??  “Decât o Revistă” a publicat un articol extins despre Selly, vloggerul care tocmai a împlinit 18 ani săptămâna trecută.
https://vezi.info/dorselly

?? Revista BIZ a publicat studiul “DIGITAL REPORT 2019” care include, printre altele și topul celor mai influente bloguri generaliste. Un preview aici:
https://vezi.info/50bloguri

??  Alin Macsim despre Personal Branding și Influencerii din Social Media:
https://vezi.info/alinmacsim

Vă dorim o zi faină, plină de soare!
Livia și Florin
Hit Yourself

PS: Dacă vrei să primești Newsletter pe email: Abonează-te la Newsletter aici. Dacă vrei să primești știri din nișa Influencer Marketing pe Whatsapp abonează-te aici: https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/