INFLUENCERS x BRANDS x TECH – 07 03 2019


☕ Neața! A venit momentul pentru newsletterul „INFLUENCERS x BRANDS x TECH” dedicat nișei Influencer Marketing. Noi suntem Livia Iușan (redactor-șef) și Florin Grozea (șeful… redactorului-șef). ☺️

? Lumea e supărată, se pierd bani pe campanii care nu își ating targetele din cauză că Influencerii aleși au comunități cu cifre mult „umflate”. Aproximativ 200 milioane de dolari sunt aruncați pe fereastră pe an, zice Activ8 – o companie de research din State. Iată concluziile acestui raport:
https://vezi.info/fakefollowers

? Deși a declarat „război fanilor fake”, Instagram nu a reușit încă să facă prea multă “curățenie”. Vezi contextul complet în acest editorial The Drum:
https://vezi.info/thedrum

? Așa că trebuie să te bazezi pe propriul research. Cum descoperi care sunt conturile false din Social Media?

?? Hit Yourself: „Despre «Fake Influencers» – cum descoperim conturile false în Social Media”
https://vezi.info/conturifalse

?? Și, apropo de asta, cum se fixează prețurile pe care Influencerii le obțin în campanii? Un articol care încearcă să răspundă la această întrebare:
https://vezi.info/influencerprices

? Articole pe care vi le recomandăm:

Robert Katai a scris un articol despre Influencerii B2B în revista Entrepreneur.com
https://vezi.info/b2binfluencers

Studiul realizat de portalul Influencer Marketing Hub vine cu concluzii care ar convinge orice companie cât de importantă este investiția în Influenceri, anul acesta! Recomandăm descărcarea eBook-ului complet:
https://vezi.info/im2019

Instagram pregătește un nou profil dedicat Influencerilor, iată primele imagini cu funcțiile noi:
https://vezi.info/instanewinbox

?️PODCASTUL SĂPTĂMÂNII

“Decât o Revistă” a vorbit cu Monica Jitariuc (expert în comunicare și co-managing director la agenția The Practice) despre Social Media, viață profesională vs viață privată, comunicare în mediul digital:
https://vezi.info/podcastdor

Vă dorim o zi faină, plină de soare!
Livia și Florin
Hit Yourself

PS: Dacă vrei să primești Newsletter pe email: Abonează-te la Newsletter aici. Dacă vrei să primești știri din nișa Influencer Marketing pe Whatsapp abonează-te aici: https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/