INFLUENCERS x BRANDS x TECH – 11 03 2019


☕ Neața! E din nou luni, a venit momentul să vă trimitem newsletterul „INFLUENCERS x BRANDS x TECH” dedicat nișei Influencer Marketing. Noi suntem Livia Iușan (redactor-șef) și Florin Grozea (șeful… redactorului-șef). ☺️

?  *Anul 2018 a fost unul de vârf pentru Influencer Marketing, cu o creștere mondială de peste 50% a bugetelor investite.* Vezi mai multe statistici și concluzii într-un raport intitulat “The State of Influencer Marketing 2019”
https://vezi.info/stateofinfluencer

?  *Despre Generația Z (10-25 ani) se fac din ce în ce mai multe studii și statistici.* Un articol Hootsuite pe care vi-l recomandăm spune că Zeții au mai multă încredere în Influencerii online decât în Vedetele din Showbiz-ul tradițional. Interesante rezultate:
https://vezi.info/genz

?  *Dintre creatorii de conținut online, gamerii sunt printre cei mai populari.* Chiar și în topul YouTube România, primele poziții sunt ocupate de vloggeri de gaming. Am făcut un research și a ieșit acest articol – “Celor mai populari vloggeri de gaming din România și din lume”:
https://vezi.info/vloggerigaming

?  *Campanii cu Influenceri care ne-au atras atenția zilele acestea:*

1️⃣ Ionuț Bunescu și Brainconf, o combinație simpatică!
http://www.bunescu.ro/2019/02/19/o-camasa-pe-zi-bunescuxbraiconf/

2️⃣ Bromania și Irina Rimes completează un Shoposcop (Shopping+Horoscop) lansat de Coca-Cola România:
https://www.facebook.com/watch/?v=630295817413090

3️⃣ Dana Rogoz promovează SECOM printr-un video dedicat pe Facebook:
https://vezi.info/rogozsecom

?️ PODCASTUL SĂPTĂMÂNII

? George Buhnici într-o discuție de peste o oră cu Selly. Pentru cei care vor să afle cum gândește vloggerul de 18 ani care tocmai a “împlinit” 2 milioane de abonați:
➡  https://vezi.info/buhniciselly

Vă dorim o zi faină, plină de soare!
Livia și Florin
Hit Yourself

PS: Dacă vrei să primești Newsletter pe email: Abonează-te la Newsletter aici. Dacă vrei să primești știri din nișa Influencer Marketing pe Whatsapp abonează-te aici: https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/