INFLUENCERS x BRANDS x TECH – 18 03 2019


☕ Neața! E din nou luni, a venit momentul să vă trimitem newsletterul „INFLUENCERS x BRANDS x TECH”, dedicat nișei Influencer Marketing! Noi suntem Livia Iușan (redactor-șef) și Florin Grozea (șeful… redactorului-șef).

?  Acum câțiva ani se făceau rar campanii cu creatori din mediul online. În 2019 campaniile cu Influenceri se fac zilnic în România. Am încercat să le categorisim pentru o înțelegere mai bună a domeniului:
➡  https://hyc.ro/tipuri-campanii-influenceri/

? Iată un studiu eMarketer.com dedicat puterii Instagram de a vinde produse clienților prin intermediul campaniilor cu Influenceri:
https://vezi.info/emarketer2019

? Există o formulă care să calculeze costul unei campanii cu Vedete, Influenceri și Micro-Influenceri? Ce ne arată această formulă? Material filmat la conferința Digital Marketing Forum 2019, în panelul dedicat „Influencer Marketing”:
https://vezi.info/formula

ȘTIRI DIN INFLUENCER MARKETING

?? Instagram pregătește un nou format pentru branduri și Influenceri:
https://vezi.info/2NLMIFL

? Revista A-List Magazine a publicat un interviu extins cu patru dintre cei mai populari vloggeri români: Selly, Frații Munteanu și Tequila.
https://vezi.info/alistvloggeri

? Radu Constantin a pornit sezonul 4 din serialul lui, „Școala Invers”, și a intrat din nou în Top 5 Trending YouTube. Serialul a fost lansat acum 12 luni și de atunci fiecare episod a fost în topul celor mai populare video-uri din România:
➡  https://vezi.info/si4

INTERVIUL SĂPTĂMÂNII

? Business Review i-a luat un interviu Oanei Bulexa (Managing Partner MSL The Practice) în luna februarie. S-a discutat despre trend-urile din marketingul digital al anului 2018, despre publicitate și comunicare online. Citește articolul “Do Influencer Marketing in a smart, strategic way, not just because it’s trendy”:
https://vezi.info/broanabulexa

Vă dorim o zi faină, plină de soare!
Livia și Florin
Hit Yourself

PS: Dacă vrei să primești Newsletter pe email: Abonează-te la Newsletter aici. Dacă vrei să primești știri din nișa Influencer Marketing pe Whatsapp abonează-te aici: https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/