INFLUENCERS X BRANDS X TECH – 22 07 2019


Bună dimineața! ? Ne-am întors, ca în fiecare zi de luni, pentru noua ediție a newsletterului „INFLUENCERS x BRANDS x TECH“, dedicat nișei Influencer Marketing. Suntem tot noi: Livia Iușan (redactor-șef) și Florin Grozea (șeful… redactorului-șef). ☺

? Începem săptămâna cu mai multe articole despre Instagram, cea mai importantă platformă de Influencer Marketing a momentului!

? De ce este Instagram subiectul principal acum?
Pentru că a început să ascundă numărul de like-uri de la fiecare postare, cu scopul de a-i face pe Creatorii de Conținut să se focuseze pe Content, nu pe „cât de multe like-uri primesc postările”.
Primele reacții + primele țări în care se aplică:
➡ http://bit.ly/Instagram-removing-likes-test

? Ce înseamnă asta pentru Influenceri?
Că ei vor putea face în continuare campanii, doar că va trebui să schimbe tacticile: de la impactul avut (și) de numărul de aprecieri (Likes) pe postare, focusul se va duce spre vânzări:
➡ http://bit.ly/hiding-likes-InfluencerMk

? Ce cred utilizatorii despre această schimbare?
Câteva opinii:
➡ http://bit.ly/Insta-reactii-test

? Continuăm acum cu cele 5 puncte cheie pe care oricine trebuie să le urmărească atunci când vrea să facă o Campanie de Influencer Marketing:
➡ http://bit.ly/IM-5-key-considerations

?? BONUS, alte trei puncte:
➡ http://bit.ly/IM-3-key-considerations

• INTERVIUL SĂPTĂMÂNII •

? [Influencer Update] Adriana Stanciu & Anca Marcu Iana, RANEvents: Piața e aproape de punctul în care elementele deontologice ale „jobului” de influencer încep să fie definite:
➡ http://bit.ly/Influencer-Update-RANEvents

THAT’S ALL FOLKS! ??‍???‍?

Vă dorim o săptămână faină, plină de soare! ☀
Livia și Florin
Hit Yourself

PS: Vrei să primești acest newsletter pe Whatsapp, luni la prima oră? Ca să te abonezi salvează acest număr în agenda ta: 0761000596
SAU, MAI SIMPLU, APASĂ PE ACEST LINK DACĂ CITEȘTI ARTICOLUL PE MOBIL. Apoi trimite pe WhatsApp mesajul START pentru a primi știrile săptămânale.