MARILE FESTIVALURI ALE VERII ANULUI 2019, VĂZUTE PRIN OCHII VLOGGERILOR ROMÂNI


Cele mai mari festivaluri de muzică din România au loc pe timpul verii și, de asemenea, sunt un prilej bun de a te distra cu prietenii, de a-ți asculta artiștii preferați live, de a face poze în locații cool pentru a le posta apoi pe rețelele sociale și… de a face vlogging. ?

Am ales câteva vloguri pe care trebuie neapărat să le vezi, realizate la UNTOLD, Electric Castle, Neversea și Summer Well.

În ordinea cronologică:

NEVERSEA Festival (4-7 iulie) – cel mai mare eveniment desfășurat la malul Mării Negre, ajuns în 2019 la cea de-a 3-a ediție.

Vloguri de la Pandutzu, Mariciu, Ștefania, Marisa Paloma, Bogdan Techeș, Alexia EramELECTRIC CASTLE (17-21 iulie) – festivalul desfășurat anual la castfelul Banffy din Bonțida, județul Cluj.

Vloguri realizate de Edi Brandabura, Vlad Grigore, Mariciu, Denisa Sima, Skivomady, Anca Broască:


UNTOLD Festival (1-4 august) – cel mai mare festival din România, ajuns la cea de-a 5-a ediție

Vloguri realizate de Smiley, Bogdan Techeș, Mircea Bravo:BONUS – deși nu sunt români, nu aveam cum să lipsească din acest articol, pentru că au ăcut vloguri de la UNTOLD: Robbie Williams și Armin van Buuren. Amândoi au dedicat câte un episod întreg din vlogurile lor festivalului UNTOLD.


SUMMER WELL (10-12 august) – festival care a ajuns la cea de-a 9-a ediție și care se desfășoară pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Vloguri de la Smiley și Marisa Paloma: