Mariposa ne învață croitorie alaturi de Brother


Începând cu acest an, Mariposa a început colaborarea cu Brother, unul dintre jucătorii cei mai importanți pe piața mondială a mașinilor de cusut și brodat. Mariposa este vloggerul numărul 1 din zona Do It Yourself în România – „The Queen of DIY”

Mariposa face tutoriale prin care ne arată cum să construim diverse produse handmade încă din 2013, de când și-a deschis canalul YouTube. De-a lungul timpului și-a transformat această pasiune în ocupație și ulterior într-o sursă de venit. Căsătorită și mamă a doi copii, vloggerul s-a apucat de curând și de creații vestimentare! Partenerul ei este de anul acesta firma Brother.

Colaborarea se desfășoară pe canalul ei de YouTube, unde sunt postate aceste tutoriale, dar și pe Instagram și Facebook. Conținutul creat online promovează site-ul www.cusutsibrodat.ro

Când vine vorba de croitorie subiectele sunt nelimitate, așa că Mariposa ne prezintă tot felul de tutoriale despre cum am putea să ne facem diverse produse.

De exemplu:
cum să coși un penar:

cum să coși o căciulă cu două fețe;

cum să croiești și să coși o bluză;

cum să coși o geantă.

Despre Mariposa:
Lorena Francisc aka Mariposa este cel mai popular vlogger DIY din România. Ea are în prezent peste 120,000 de abonați pe YouTube.

Despre Brother:
Este un producător internațional de mașini de cusut, unul dintre jucătorii cei mai importanți pe piața mondială a mașinilor de cusut și brodat, atât industrial, cât și profesionale. În România, brandul este reprezentat de BRO ROM București.