Pandutzu este cel mai tare vlogger român specializat pe festivaluri


, ,

Vara asta este una plină pentru Pandutzu aka Alin Pandaru, care merge din nou la cele mai importante festivaluri din Europa, așa cum o face deja de câțiva ani.

El este unul dintre puținii creatori români de conținut dedicați industriei muzicale. A luat de-a lungul timpului contact cu foarte mulți artiști autohtoni și internaționali, astfel că a ajuns să fie prietenul lor și să surprindă momente unice în vlogurile sale.

Anul acesta, expertiza lui a fost recunoscută și de către cel mai mare festival de muzică din România, Untold Festival, unde a fost desemnat unul dintre bloggeri oficiali ai festivalului.

Și pentru că tot vorbeam de festivaluri, până la data publicării acestui articol, Pandutzu a surprins în vlogurile sale atmosfera de la următoarele festivaluri:

Afterhills (31 mai – 3 iunie, Iași):

Neversea Festival (5-8 iulie, Constanța):

Electric Castle (18-22 iulie, Castelul Bánffy, Cluj):

Untold Festival (2-5 august, Cluj-Napoca):

Sziget Festival (8-15 august, Budapesta):

Pandutzu: „Piața festivalurilor din România a crescut foarte mult în ultimii 5 ani, iar acum avem o ofertă foarte variată de festivaluri, pentru toate genurile muzicale. Untold și Electric Castle au setat deja niște standarde foarte ridicate în ceea ce privește organizarea, line-up-ul și atmosfera și observ că vin din spate și alte festivaluri care au potențial de a se dezvolta la noi în țară.

Anul acesta am ajuns pentru prima dată și la Afterhills și la Neversea și mă bucur să văd că avem festivaluri de succes și în afara Clujului sau a Bucureștiului ce ajută la dezvoltarea zonelor respective.

Pentru mine, 2018 a venit și cu experiențe de neuitat pe la toate festivalurile la care am fost: la Neversea steagul meu a fost purtat de solistul trupei The Script prin public, iar Steve Aoki m-a împroșcat cu tort în față. La Electric Castle am urcat pe scenă cu băieții de la Dubioza Kolektiv, iar la Untold am avut ocazia de a le lua scurte interviuri lui Armin van Buuren, Jason Derulo și băieților de la Black Eyed Peas și am fost și fluturator de steag pentru cei de la Subcarpați, chiar pe scena principală.

Fac chestia asta de aproape 10 ani de zile și încă n-am obosit. Îmi place că atunci când merg la un festival să descopăr și artiști pe care nu i-am mai văzut live până acum, iar anul acesta am avut câteva surprize plăcute cu Sander van Doorn la Afterhills, Aloe Blacc la Neversea, Mura Masa și Bakermat la Electric Castle sau Don Diablo la Untold.”

Despre Pandutzu:
Pandutzu (Alin Pandaru) este jurnalist, blogger și vlogger cu mulți ani de experiență în showbiz. Ca specialist social media a lucrat la Urban.ro, Deezer România și Vunk. Blogul lui este una dintre cele mai populare și mai respectate publicații online dedicate muzicii – Pandutzu.com. Ca vlogger este expertul român în concerte, festivaluri, turnee, evenimente muzicale.