Planifică Neprevăzutul – Campanie de educație sexuală pe Instagram cu Vlad Grigore, Radu Constantin, Irina Neguț și Florentin Hriscu


În perioada mai – iunie 2018, a avut loc pe Instagram o acțiune mai puțin convențională, dedicată tinerilor români: Planifică Neprevăzutul – campanie de educație contraceptivă și sexuală.
Campania a fost susținută de 4 Influenceri foarte dragi tinerilor: Vlad Grigore, Radu Constantin (5 Pași), Irina Neguț și Florentin Hriscu.

Personajul principal a fost Iepurașu’ In Love, o jucărie de pluș. Prin intermediul lui, cei 4 influenceri au spus povești legate de: contracepția de urgență, prezervative, pilulele contraceptive, dar și metoda retragerii. S-a discutat astfel despre diferite situații întâlnite de Iepurașu’ In Love.

Campania s-a desfășurat pe Instagram, Influencerii recomandând fanilor lor să afle mai multe detalii pe site-ul Societății de Educație Contraceptivă și Sexuală: planificaneprevazutul.ro.

Despre Vlad Grigore:
Vlogger care alături de Bianca Adam aka Tequila formează proiectul Frații Praștie.

Despre Radu Constantin:
Actor și regizor, Radu Constantin este cunoscut pentru serialul „Școala Invers” pe care-l publică săptămânal pe YouTube. Acest serial a fost în Trending-ul de pe YouTube cu fiecare episod lansat și a doborât recordurile de audiență în primăvara și vara anului 2018.

Despre Irina Neguț:
Este actor, model și vlogger. Este creatoare de conținut pe nișe ca beauty, fashion, travel sau lifestyle. Ca model, a fost imagine pentru NaKd, Pretty Poison, Shein, Bad Jubies sau Raluca Bănică.

Despre Florentin Hriscu:
Este coregraful cu peste 700,000 de abonați pe YouTube, despre care scriam la începutul acestui an. A participat la emisiunea „Românii Au Talent” de la ProTV în anul 2015. Între timp a devenit unul dintre cei mai prolifici vloggeri români.

Despre Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală:
Planifică Neprevăzutul este o campanie de educare și informare pe tema contracepției și a prevenirii apariției unei sarcini nedorite.