Prima carte dedicată vloggerilor români – Cum am devenit YouTuber


Heroes of Online (Republica Cehă) și Editura Niculescu au lansat prima carte dedicată youtuberilor români pe data de 18 noiembrie, scrisă de Ina Hofner.

Este un moment important pentru întreaga mișcare YouTube din România, un produs-eveniment. Hit Yourself s-a ocupat cu alegerea și administrarea artiștilor de pe coperta cărții.

O poți comanda online aici – www.niculescu.ro

Cei mai cunoscuţi YouTuberi din România îţi dezvăluie amintiri simpatice din copilăria lor, îţi povestesc despre provocările prin care au trecut şi cum le-au depăşit, îţi mărturisesc ce i-a motivat să nu se dea bătuţi şi, mai ales, te conving că nimic nu e imposibil atunci când lupţi pentru dorinţele tale!

În interiorul acestei cărţi vei găsi:
# poze personale ale YouTuberilor tăi preferaţi, pe care nu le-ai mai văzut până acum;
# dezvăluiri inedite despre starurile tale preferate (când s-au sărutat prima dată, ce îi sperie cel mai tare, ce-şi doresc cel mai mult);
# sfaturi şi ponturi despre cum să devii chiar TU un YouTuber de succes;
# o poveste care are loc într-o Academie de YouTuberi din viitor şi care te va ţine cu sufletul la gură până la sfârşit.

Cartea conține interviuri cu 6 dintre cei mai celebrii youtuberi români: Andra Gogan, Smiley, Tequila, Pandutzu, Noaptea Târziu, Coţofan.

Pandutzu a realizat un daily-vlog în ziua lansării de la Promenada Mall: