Despre asemănările între Tequila & Radu Constantin și Hi-Q & BUG Mafia – Florin Grozea la BOS Proud 2019


Banner BOS Proud

Florin Grozea (fondatorul agenției Hit Yourself) a fost invitat de studenții de la BOS să vorbească despre artiști, social media și antreprenoriat la evenimentul PROUD organizat în luna aprilie 2019

“Am deschis această agenție în 2013 pentru că am simțit nevoia de servicii digitale în industria muzicală și în show-biz în general. Era perioada când Facebook-ul creștea dar era la început. De atunci facem campanii online cu artiști, vedete, bloggeri și vloggeri – li se zice Influenceri de câțiva ani încoace.”

Artiști vs Artiști

Florin a vorbit despre oameni creativi, pornind de la definiția “artistului” din Legea Drepturilor de Autor – un om care crează ceva original, fie că e vorba despre un text, o melodie, un dans, un scenariu, o poză, un filmuleț ș.a.m.d.

“Dacă acum 10-15 ani lucram cu artiști creativi în studio, aflați la început, pe care nimeni nu-i știa dar mie mi se părea foarte talentați. La fel se întâmplă și acum în publicitatea online: lucrez cu oameni creativi, în care multă lume nu crede, lucrez cu artiști care se numesc acum vloggeri. Sunt oameni care într-adevăr au schimbat ceva în industria lor”

Vezi înregistrarea speech-ului mai jos

Operator: Alin Coman
Montaj: Cătălin Bernad