Posted by IN / 0 responses

Primele vloguri pe care ar trebui să le vezi de la: Selly, Noaptea Târziu, Tequila, Radu Constantin și BRomania

18 June 2019

De multe ori se întâmplă să descoperi un vlogger printr-un video de-al lui, unul care a ajuns viral. Îl găsești în Trending pe YouTube sau îl primești de la un prieten de-al tău.

De-a lungul timpului acești creatori postează sute de vloguri, iar dacă nu-i urmărești încă de la început este foarte probabil să te trezești că „nu știi de unde să-i iei” și nici “cine e frate ăsta?”… pentru că ai văzut doar acel prim video și atât. Dar de cele mai multe ori povestea lor este complexă și drumul pe care l-au făcut până la acel “viral” a fost lung.

Din acest motiv ne-am gândit să alegem câteva nume mari din YouTube-ul românesc și pentru fiecare în parte să alegem câteva vloguri reprezentative din carierele lor.

A fost greu să selectăm doar câteva vloguri din liste care cuprind sute de producții, dar credem că acesta e un bun început pentru oricine vrea să știe “Cine e Tequila asta?” și “Ce face de fapt acest Selly?” 🤔

TEQUILA

Despre Tequila:
Bianca Adam aka Tequila este cea mai populară vloggeriță din România, conform topului Google România. Ea are în prezent peste 1.5 milioane de abonați pe YouTube. Din 2016 ține propriile spectacole multimedia, cu muzică, dans, comedie și invitați speciali, intitulate „Gărgăuniada Națională”.

1. AM FOST TRIMISA IN BERLIN DE YOUTUBE

Bie a fost singurul vlogger român invitat în 2018 la YouTube Summit 2018 la Berlin. Un eveniment important pentru creatorii de top din Europa, moment folosit de ea pentru a crea un vlog în stilul caracteristic.

2. PAREREA MEA DESPRE GAY !!! Q&A

Tequila nu are doar vloguri distractive și pline de umor, periodic abordează și subiecte serioase, pe subiecte pe care este pasionată, care aduc plus-valoare comunității ei. Vezi și vlogul dedicat luptei împotriva bullying-ului online “La un pas de sinucidere”.

3. VÂNĂTOAREA DE OBIECTE

Unul dintre motivele pentru care Tequila este un lider al creatorilor români de pe YouTube este creativitatea ei: în fiecare an, Bie inventează unul sau mai multe formate originale care apoi este preluat de alți vloggeri. “Vânătoarea de obiecte” este un joc creat de Tequila în 2018 la care au participat deja numeroși vloggeri și vedete precum Selly, Noaptea Târziu, Radu Constantin și Cristina Almășan, Frații Munteanu, Lino Golden, Mircea Bravo, Dorian Popa.


SELLY

Despre Selly:
Andrei Șelaru aka Selly este cel mai popular vlogger din România, conform topului Google România. El are în prezent peste 2 milioane de abonați pe YouTube și face parte din cunoscutul proiect muzical 5GANG, din care mai fac parte Exploit, Gami OS, Diana C și Pain.

1. TELEVIZIUNEA ATACĂ VLOGGERII DIN NOU

La doar 16 ani, Andrei Șelaru a fost implicat într-o controversă națională din care (părerea noastră) a ieșit câștigat: TV versus Vloggeri. Între timp fenomenul YouTube a ajuns main-stream și nimeni (sperăm noi) nu se mai întreabă “cine sunt acești copii”, așa cum se întâmpla acum câțiva ani. Jos pălăria, Selly, pentru atitudinea și argumente!

2. DACĂ YOUTUBE AR FI OM

Unul dintre cele mai populare vloguri lansate de Selly. Alte formate interesante abordate de-a lungul timpului: “Draw my life”, “Colega de clasă”, “Colega de bancă”

3. MELODII 5GANG

Deși nu sunt vloguri, melodiile trupei 5GANG merită menționate în această selecție de conținut Selly pentru că… sunt cele mai de succes materiale de pe canalul vloggerului. Practic 8 din TOP 10 din cele mai populare video-uri Selly sunt melodii 5GANG și toate sunt lansate în 2018 și 2019.


NOAPTEA TÂRZIU

Despre Noaptea Târziu:
Noaptea Târziu este proiectul format din Adrian Popescu (aka Cuza), Horatiu-Adrian Cuc (aka Cucu) și Emanuel Popescu (aka Emi). Sunt cunoscuți mai ales pentru coverurile amuzante pe care le realizează pieselor românești și internaționale cunoscute, iar contul lor de YouTube a ajuns în prezent la peste 1.6 milioane de abonați.

1. SUNT UN COCALAR #NoapteaTârziu (Cover J Balvin – Tranquila)

Probabil primul viral al trupei, un conver amuzant care a devenit în acea perioadă hit, în competiție cu melodia originală.

2. BAD JOKES 3 #NoapteaTârziu | Cuza & Quick VS Bromania & Rusu

Pe lângă cele aproape 100 de parodii muzicale, grupul Noaptea Târziu fac și umor – un format de stand-up comedy inspirat de celebrul “Dad Jokes”. Există deja 2 sezoane, iar invitații sunt din multe zone: vloggeri, muzică, televiziune.

3. DE CE NE-AM SCHIMBAT IN 2018!?

Un vlog important atât pentru fani (care pun deseori întrebări în secțiunea de comentarii) dar și pentru oricine vrea să intre un pic în “culisele” meseriei de vlogger. Cuza, Emi și Cucu au lansat acest vlog la finalul anului 2018 și abordează cu sinceritate niște subiecte serioase din cariera lor publică și cea privată.


BROMANIA

Despre BRomania:
Matei Dima aka BRomania este vlogger, actor și regizor. Este cunoscut pentru sketchurile comice pe care le face, iar de-a lungul timpului a realizat și show-uri de Stand-Up Comedy în toată țara. În prezent, canalul său de YouTube a trecut de 600,000 de abonați. În ultimii ani BRomania a devenit o vedetă în sensul clasic al cuvântului, fiind imaginea Vodafone alături de Antonia.

1. Ultima Dorinţă

Unul dintre sketch-urile clasice semnate BRomania!

2. “PITIPOANCA PE SOCIAL MEDIA

Un alt succes din 2017, o combinație de parodie, auto-ironie și satiră.

3. “Vreau să fiu cocalar”

Un sketch care a adunat mai multe milioane de views. Un “clasic” pe canalul BRomania. Vezi și “Pitzipoanca la Sant Tropez”, “Femeia perfectă”, “Dragoste la primul claxon”.


RADU CONSTANTIN

Despre Radu Constantin:
Actorul și regizorul Radu Constantin Ifrosă a pornit în Social Media ca magician cu proiectul 5 Pași. După câteva luni a ales să facă conținut video pe Facebook și YouTube, în special în zona de umor. Primele virale lansate au fost sketch-uri scurte în care joacă alături de prietenul lui John sau cu actrița Cristina Almășan.

  1. SERIALUL “ȘCOALA INVERS”

Serialul “Școala Invers” este un fenomen pe YouTube, începând cu ianuarie 2018 când a debutat primul episod până în vara anului 2019 când a fost difuzat ultimul episod al sezonului 4. Radu Constantin a reușit să doboare recordul românesc de video-uri în Trending YouTube, cu fiecare episod al celor patru serii în acest top al popularității!

2. Music Vines

Un format original care a avut mare succes în 2017-2018, combinație de short-sketch și parodie.

3. Ești bine?

Radu nu este doar un scenarist și actor de comedie, ci și un om implicat în viața societății. Această serie de vloguri abordează subiecte delicate din viața tinerilor (și mai puțin tineri).


Hit Yourself este o agenție dedicată Influencerilor fondată în anul 2013 de Florin Grozea. În primii cinci ani am realizat peste 500 de campanii în Social Media pentru 120 de branduri, cu bugete totale adunate de peste 4 milioane euro. Suntem experții în Influencer Marketing și putem aduce vizibilitate și vânzări companiei tale.
Dă-ne un email la florin.grozea [@] hyc [.] ro