Aniversare 10 ani Alb Negru


, ,

Astăzi este o zi frumoasă pentru una dintre trupele pe care le reprezentăm. În urmă cu 10 ani, Alb Negru debuta pe scena din Mamaia cu piesa ”Noi doi”. De atunci, ei scriu povești pentru noi în fiecare zi. Dar care este povestea lor, de fapt?

În 2002, Alb Negru pășește pe scena Festivalului din Mamaia. Doi ani mai târziu, câștigă, pe aceeași scenă, Premiul de Excelență Artistică ”Mădălin Voicu” pentru piesa ”Hello (Muza mea)”. Tot în 2004, anul în care povestea lor chiar capătă contur, single-ul ”Noi doi” devine unul dintre cele mai apreciate melodii de dragoste. Melodiile precum ”Fără sens”, ”Lasă-te iubită” din 2005 și, respectiv 2006, cu siguranță vi le amintiți și voi. Colaborarea cu Andra din 2007 a fost extrem de apreciată de fani, iar refrenul piesei ”Fierbinte” a fost pe buzelele tuturor. Alb Negru, alături de Todomondo, câștigă finala națională Eurovision 2007 și reprezintă România la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări.

Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri și 9 single-uri. De-a lungul celor 10 ani, trupa Alb Negru a colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, NicoPaula SelingHoria BrenciuVlad CrețuAndreea Bănică.

Mi-e sete de tine“, lansat în 2012 alături de Ralflo și Rareș a fost, conform Media Music Awards, hitul anului 2013, câștigând premii la categoria ”Best song” și ”Best pop”. Hit-ul se bucură de peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube.

Data de 2 septembrie 2004 va rămâne întodeauna pentru această tânără trupă un reper, primul spectacol, primele aplauze și cronici bune în presă. Așadar, azi sărbătorim 10 ani de la debut. Ca o mulțumire pentru fanii care i-au suținut și aplaudat în toți acești 10 ani, trupa Alb Negru pregătește un concert aniversar pe 25 septembrie în Club Vintage. De ziua lor, Alb Negru nu așteaptă cadouri, ci dăruiesc fanilor un album aniversar cu 10 piese care au scris povestea Alb Negru.

Kamara:

“Au trecut 10 ani. De atunci, scriem povești pentru voi. Avem și câteva surprize pregătite, printre care un album aniversar și un concert pe data de 25 septembrie în club Vintage. Tu ce făceai #acum10ani?”

HYC și Alb Negru lansează campania online “Tu ce făceai ‪#‎acum10ani?” pe  Facebook,  Twitter și Instagram, o campanie care își propune punctarea acestui moment aniversar Alb Negru și atragerea fanilor și a vedetelor într-o acțiune digitală complexă.

Alb Negru este o trupă pop-dance reprezentată online de agenția digitală HYC.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.