Campania DPD #LivramBucurie cu Cornel Ilie (VUNK)


, ,

Agențiile Hit Yourself și Total PR au coordonat campania #LivrămBucurie pentru clientul DPD România.

De Dragobete, am lansat o provocare pentru cei mai curajoși bărbați: să posteze cel mai original și frumos mesaj de dragoste, adresat persoanei iubite, pe blogul lui Cornel Ilie (Trupa Vunk). Vezi aici articolul inițial:

Băieți, se apropie perioada aia în care rămânem descoperiți, fără idei, de cele mai multe ori. Vine perioada de evenimente legate de sărbătorirea iubirii. Iar asta, de fapt, se traduce în celebrarea relației cu iubita, soția, iubita care încă nu-ți e iubită, colega etc.

Oricât de masculi ne-am da în scris pe-aici sau pe la prieteni, știm foarte bine că nu trece perioada asta fără să ne facem simțită intenția, cel puțin, de a face o surpriză, un cadou, o floare, un gest. Pentru că suntem niște domni, până la urmă;)

Trei dintre cei mai inspirați bărbați au fost ajutați de DPD să-și surprindă iubita cu un buchet deosebit de flori, iar Evelina, iubita marelui câștigător, a fost surprinsă chiar de Cornel Ilie. Vedeți în filmuleț cum a decurs întreaga surpriză:

Ce spune Cornel Ilie după lansarea publică a acestui filmuleț:

”Pe Evelina o știu de la toate concertele noastre, este una dintre persoanele care nu lipsește din primul rând, în fața scenei. Ieșise să mă salute, pentru că m-a văzut pe geam. Habar n-avea că eu venisem acolo pentru ea, din partea lui Răzvan, iar eu habar n-aveam că ea este cea care va primi buchetul.”

Campania a fost rulată pe Facebook, blog și YouTube în perioada 12-24 februarie 2016:

Articol 1 pe blog: Bărbații la nevoie se cunosc

Pagina Facebook Trupa Vunk: 1, 2, 3

Profilul personal Facebook Cornel Ilie: Video, Status

Articol 2 pe blog:  Am livrat bucurie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.