Campanie Apple iCentre cu Connect-R si Misha


, , ,

Agenția noastră a avut oportunitatea să lucreze cu iCentre România (Apple Premium Reseller) pentru promovarea noului magazin online www.iCentre.ro!

Vedetele alese au fost Misha și Connect-R, un cuplu de artiști foarte populari în România. Connect-R este unul dintre cei mai celebri cântăreți din muzica pop și dance, producător muzical și vedetă Antena1. Soția lui, Misha este cunoscută datorită hiturilor împreună cu DJ Sava.

Cele două vedete au intrat într-un mic joc pe paginile Facebook, publicând trei filmări tip videoblog în care lăudau noul iPhone 6 S (telefonul preferat al vedetelor) și oferta HBO Go cu care vine acest telefon la iCentre.

În primul video, Connect-R zice:

”Fiți atenți ce am descoperit: iPhone 6S! Nu sunt un priceput în telefoane dar are o chestie care mă sparge pe mine: HBO Go. Pe drumuri petrecem zeci-sute de ore, toată viața! Iar pentru un tip atehnic cum sunt eu, să stau să intru pe nu-știu-ce site… Uite HBO Go, apeși și ce să vezi!?, ești pe HBO. Asta e tare pentru mine.”

Apoi concluzionează: ”Vorbesc cu Misha să mi-l ia de sărbători. Merit și eu!”

Connect-R iCentre 1

Filmarea a avut un reach organic de peste 1 milion și peste 350.000 de vizualizări în primele 3 zile! Poți vedea status-ul original aici.

Răspunsul soției lui a venit a doua zi, tot cu un scurt video pe Facebook:

”Relu cică vrea să îi fac eu LUI cadou de Crăciun… Cred că ar trebui să mi-l facă MIE cadou de Crăciun!”.

Misha Apple iCentre 2

În cel de-al treilea video, artistul se întreabă:

”iPhone 6S, cu trei luni de HBO Go gratuit, eu să il iau Mishei, sau Misha să mi-l ia mie?”.

Și apoi dezvăluie surpriza pregătită pentru fanii lor:

”Vine luna cadourilor, uite cum facem, vi-l dăm vouă! Am să las un link, veți intra, veți lăsa datele voastre și noi vom alege aleatoriu un câștigător.”

Acest video nr.2 a fost vizualizat de peste 235.000 de ori, cu peste 500 de comentarii și 270 de share-uri. Status-ul original îl găsiți aici.

Connect-R iCentre 3

Luni, 23 noiembrie 2015, artistul a extras aleatoriu un câștigător dintre cei 22.669 fani înscriși, folosind serviciul online Random.org. Pe lângă marele câștigător al telefonului iPhone 6S, clientul a oferit și alte trei premii pentru fani.

Campania a avut un reach organic pe Facebook de peste 3 milioane, cu peste 1 milion de vizualizări pe cele 4 filmulețe postate de vedete!

Connect-R - iCentre Random

Bogdan Mihalcea (CEO iStyle România): “Am avut privilegiul sa lucrez cu profesionistii de la HYC iar rezultatele au fost cu mult peste asteptari. Am reusit in mai putin de o saptamana sa facem campania noastra vizibila pentru mai mult de 3 milioane de utilizatori. In mod sigur vom permanentiza colaborarea”

Vezi mai jos filmulețele realizate de cele două vedete pentru această campanie:

Campania a fost creată și administrată de agenția digitală Hit Yourself în perioada 17-23 Noiembrie 2015 pe paginile oficiale Facebook ale vedetelor Connect-R și Misha.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.