Campanie online cu vloggeri pentru lansarea filmului ”Lumea e a mea”


Agenția digitală Hit Yourself a fost angajată de Libra Film să promoveze online filmul ”Lumea e a mea” către publicul tânăr.

Influencerii aleși de noi au fost vloggerii Tequila, Zmenta și 10 Lucruri, plus cântăreața Nicole Cherry. Aceste vedete au promovat filmul prin mesaje text și video pe Facebook, dar și prin concursuri cu fanii cărora le-au oferit invitații la film. La premierele din diferite orașe (București, Craiova, Cluj-Napoca) vedetele s-au întâlnit cu fanii, au făcut fotografii cu ei și cu membrii distribuției filmului.

Publicul a fost implicat online și prin intermediul unor scurte filmări în care vedetele au povestit din experiențele personale din liceu și au invitat fanii să povestească și ei despre liceu, iubiri, tentații. Cele patru filmulețe au atins un public de peste 400.000 de views.

Campania a conținut 22 de mesaje promoționale pe Facebook, 4 filmări pe Facebook și 3 articole pe blog.

Tequila:

Tequila Lumea e a mea - video
Zmenta:

Zmenta - Lumea e a mea
10 Lucruri:

10 Lucruri - Lumea e a mea
Nicole Cherry:

Nicole Cherry - Lumea e a mea
Articole pe bloguri:

”Deși poate pentru mulți poate părea un film vulgar, el este unul cât se poate de realist și actual prezentat, într-o lume în care nimic nu e garantat, nici măcar prietenia, și în care trebuie să lupți pentru visurile tale.” – Livia Iușan ”Ai curajul să spui Lumea e a mea”

”Filmul are de toate – povesti de viata dure, dar reale, zbuciumul adolescentei, primele dezamagiri in dragoste, problemele pe care unii copii le au cu niste parinti pasivi, revolta acestei varste, depresia, consumul de substante, tenditente suicidare, limbajul colorat, cateva efecte speciale (rar pentru cinematografia autohtona), o coloana sonora dedicata publicului tinta, cateva doze de umor” – Andrei Vulpescu ”O incursiune în lumea adolescenților români”

”Un film pentru public, un film relevant vremurilor în care trăim.” – Florin Grozea ”Recenzie Lumea e a mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.