Concurs online – DJ Sava “Aroma”


DJ Sava Aroma
, ,

DJ Sava, pentru care agenția digitală HYC comunică în mediul online, a lansat concursul de cover-uri “Aroma” pe pagina Facebook – www.facebook.com/djsava.ro.

Concursul se adresează tuturor fanilor artistului, aceştia având la dispoziţie instrumentalul piesei (care poate fi descărcat de aici). Coverurile trebuiesc trimise pe adresa djsava@hyc.ro sau pe pagina Facebook, printr-un mesaj privat.

DJ Sava este producătorul, DJ-ul și compozitorul care a marcat muzica dance a ultimilor 20 de ani cu hituri precum “I Like (The Trumpet)” şi “Tenerife”, iar ultimele două single-uri “Aroma” și “Aer” au fost premiate cu premiul Hitul Anului la ZU Music Awards 2013 și Romanian Music Awards 2014.

Cel mai nou hit semnat DJ Sava se intitulează “Africa” și este o colaborare cu Claudio Cristo și J.Yolo.

LATER EDIT:

Câștigătoarea concursului a fost aleasă de DJ SAVA și se numește Cristina Kiseleff, artistă care ne-a impresionat cu un cover realizat la vioară și chitară bas:

.

2 responses to “Concurs online – DJ Sava “Aroma””

  1. […] DJ Sava a încheiat de curând campania #Aroma prin care a căutat cel mai bun cover al hitului lui de anul trecut, câștigătoarea fiind desemnată Cristina Kiseleff cu un cover cu vioara și chitara bas. Detalii aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.