Darone & Bianca Linta – Home Again


BIANCA LINTA HOME AGAIN

Astăzi s-a lansat un nou single compus și interpretat de unul dintre artiștii HYC: ”Home Again” Darone feat. Bianca Linta.

Home again nu este doar o piesa, ci o poveste personala, la care am muncit foarte mult. Exista foarte multa confuzie in jur, si de multe ori uitam cat de simpla este dragostea si uitam de persoanele dragi din jur. Alegem sa fim insotiti de umbrele noastre, in loc sa fim alaturi de cei pe care ii iubim. Toate lucrurile astea se intampla pentru ca umbrele le cunoastem cel mai bine si pentru ca ne-au fost alaturi dintotdeauna. Piesa aceasta ne aminteste tuturor sa credem in noi, in sentimentele noastre si ca dragostea e tot ceea ce conteaza. Si chiar daca uneori te indepartezi de propriul drum, poti intotdeauna sa te intorci acasa. Pot sa mai spun ca ne-am distrat foarte mult cand am compus piesa, baietii sunt amuzanti si deschisi si au reusit sa fim pe aceeasi lungime de unda“, spune Bianca Linta.

Darone a colaborat recent cu Amanda Wilson, o artista originara din UK, cunoscuta publicului de pe scena muzicii dance, clubbing si house. Producator si DJ, Darone si-a inceput cariera in anul 2008, cand a lansat piesa “The Time Has Come”. Tot de atunci a inceput sa compuna piese pentru artisti ca Heaven, Glance, Giulia, Mandinga, Ryan & Radu, Dj Project, Kaira. Scena muzicii clubbing a cucerit-o cu piese ca “Insomnia”, “You’re My Lover”, “I Am Alive”, iar in 2014 a lansat un remix pentru track-ul “Revolution”, semnat Markus Schultz.

Bianca Linta este o artista originara din Romania care face furori in SUA si poate fi descrisa ca o ‘Ioana d’Arc moderna’ / “Futuristic Jeanne d’Arc” printre DJs si solistii EDM. A studiat la Scratch Academy si primul pas catre lumea EDM l-a facut in momentul in care a inceput sa invete de la Erik Floyd, Chachi si Rick Wonder. Frumoasa artista a participat la numeroase evenimente si festivaluri de muzica electronica din Romania, dar si din strainatate, cum ar fi SupermartXe din Ibiza. Setlist-ul ei electro-house este despre fericire, iubire interumana si inspiratie.

Bianca Linta este Online Star by HYC.

Enjoy!

HOME AGAIN

Verse 1:
Walking with your shadows
Feeling stuck in this open field
The past is shooting you arrows
And you, you think this is real

Prechorus:
Don’t wonder where you are,
Believe in what you feel
Our light will be the guide,
To drive you home again

Chorus:
Home again, home again, home again…

Verse 2:
Dreaming of heaven
You just have to decide
If you never make the jump you’ll
Always have to hide

Prechorus:
Don’t wonder where you are,
Believe in what you feel
Our light will be the guide,
To drive you home again

Chorus:
Home again, home again, home again…

Hook:
So when the times comes,
No point in staying down
We’ll give each other
The key to all the doors
X2

Chorus:
Home again, home again, home again…

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.