RADU CONSTANTIN LA NEVERSEA ALĂTURI DE SAMSUNG ROMÂNIA


Radu Constantin a fost în perioada 4-7 iulie 2019 alături de Samsung România la Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România.

În cadrul ediției din acest an au urcat pe scenă artiști precum G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Sean Paul, Afrojack, Lost Frequencies și nu numai.

Timp de 4 zile, cât timp s-a desfășurat festivalul, Radu a făcut imposibilul posibil: l-a luat pe “profu’ de mate” cu el l-a festival și s-a întâlnit și cu Steve Aoki!

Pe lângă postările de pe Instagram și Facebook, Radu a povestit și pe canalul lui de YouTube despre experiența de festival:


Despre Radu Constantin:

Actor, regizor, profesor de teatru și vlogger, Radu Constantin este cunoscut pentru serialul „Școala Invers” de pe YouTube, lansat în 2018, care a adunat peste 60 de milioane de vizualizări în cele 4 sezoane. Acest serial a fost în Trending-ul YouTube cu fiecare episod lansat și a doborât recordurile de audiență în primăvara și vara anului 2018. Mai multe statistici despre serial sunt AICI. De asemenea, din noiembrie 2018 Radu Constantin face parte din proiectul „Viața bate vlogul”, lansat de PRO TV.

Despre Samsung România:

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Inovația tehnologică din cadrul Samsung Electronics e cea care stă în spatele creșterii și a performanței de care compania dă dovadă. Acest lucru este dovedit de vânzările anuale de peste 400 de milioane de dispozitive mobile din întreaga lume.

Citește AICI și interviul nostru cu Radu Constantin publicat în luna mai 2018!