Am lansat Shop Bianca Adam aka Tequila


, ,

Bianca Adam (Tequila) este cel mai popular vlogger feminin din România, cu peste 1 milion de abonați pe YouTube! În luna martie am trecut la un nou nivel o dată cu lansarea primul ei shop online Bianca Adam!

La început avem patru modele de tricouri și bluze originale Bianca Adam care pot fi văzute direct pe site-ul ei oficial www.biancaadam.ro – În acest moment site-ul conține doar shop-ul cu haine.

Am ales o grafică simplă, inspirată de Instagram – serviciul online cel mai popular în acest moment la tineri, publicul Tequilei. De fapt, site-ul preia automat de pe contul Instagram Tequila pozele în care apar produsele pe care vrem să le vindem pe shop. Astfel încât site-ul va evolua continuu și va arăta diferit de la o zi la alta, datorită pozelor pe care Bianca le va publica pe canalul ei.

În acest moment site-ul / shop-ul arată așa în varianta web:

 

În momentul în care vizitatorul alege o fotografie poate vedea produsele care apar acolo. Fiecare produs are câte un pin cu un număr – vizitatorul alege tricoul, bluza, produsul etc. pe care îl dorește și este trimis să facă comanda.

Bianca Adam este noul idol al adolescenților români! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Tequila și-a câștigat singură cei peste 1 milion de fani datorită sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube. Bianca Adam (Tequila) este cea mai populară vloggeriță de la noi, conform topului Google România.

 

Abonează-te la canalul ei YouTube aici.

Vezi noul ei shop pe www.BiancaAdam.ro

Hainele personalizate lansate azi sunt produse de partenerii noștri Tshirt Factory. Platforma site-ului se numește Product Lead. Shop-ul este un concept original Hit Yourself.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.