INFLUENCERS X BRANDS X TECH 016


Ediția cu numărul 16 din newsletter-ul nostru ”Influencers x Brands x Tech” vine cu noi campanii cu Influenceri. De data aceasta cele mai multe proiecte sunt exclusiv din online. Dar avem și vești despre un prin turneu național al vloggerilor români.

Să începem!

Vezi și colecțiile precendente aici: 015, 014, 013.

INFLUENCERI

Global Events pornește „Turneul Vloggerilor”

Turneul are loc în această toamnă, în 6 orașe, și îi are ca protagoniști pe Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbir, It’s Anca, Lino Golden, Graure, Alvarez, Skivo și Irina Deaconescu. Aceștia vor împărtăși din experiența lor în mediul online, iar toate întâlnirile se vor termina cu un concert 5GANG. Biletele s-au pus în vânzare pentru primul eveniment, cel din București.

#NoiFacemUnSpital

Smiley, Tudor Chirilă, Marius Manole, Andreea Esca, Alex Dima, Paula Herlo, Florin Busuioc, Pavel Bartoș și Gabriel Liiceanu s-au implicat în campania de strangere de donații pentru construirea primului spital de Oncologie și Radioterapie din România, spital pentru copiii bolnavi de cancer. El va fi creat 100% din donații, astfel că Influencerii îi îndeamnă pe oameni să posteaze și ei un video folosind hashtag-ul #NoiFacemUnSpital. Iar cel mai important, să doneze pe bursadefericire.ro.

A apărut sezonul 3 din Școala Invers

Actorul Radu Constantin a lansat Sezonul 3 din serialul online „Școala Invers”, care a avut toate episoadele în Trending YouTube. Asta înseamnă 26 de episoade în doar 9 luni! Primul episod al serialului a trecut de 1.5 milioane de vizionări și a fost publicat pe 4 ianuarie 2018. În septembrie 2018 sezonul 3 a debutat pe prima poziție a topului Trending YouTube – E02 / S3.

Alvarez vs. Mario Fresh

Cei doi vloggeri/artiști se ceartă public printr-o serie de diss track-uri („Diss track” care provine din cultura hip-hop și reprezintă o melodie creată cu intenția de a ataca verbal pe cineva). Alvarez a lansat „Mari o Freci”, iar Mario Fresh „AlvaȘezi”. Conflictul lor celor doi a ajuns și la TV, în emisiunea „La Măruță”.


BRANDURI CARE FOLOSESC INFLUENCERI

Delaco Fan Brânză + Dana Rogoz

Dana Rogoz a premiat pe pagina ei de Facebook cele mai creative nume pentru cele 4 Pufoșenii primite de la Delaco Fan Brânză. La rândul lui, câștigătorul a obținut același set cu Pufoșenii din imaginea postată de ea.

GSK + Cabral și alte vedete

În fiecare săptămână, Cabral alături de Zâmbește România aduce în cadrul seriei „Zâmbete cu mii de fani” câte o vedetă pe scaunul stomatologului. Episodul 2 o are ca invitată pe Dana Rogoz.

Vodafone + Delia

Delia este vocea celei mai noi campanii semnate Vodafone, care ne îndeamnă pe toți să Trăim Frumos. Mesajul transmis este că trebuie să găsim un echilibru dintre timpul petrecut în online și offline. Campania se bucură și de un videoclip interactiv pe site-ul oficial al bradului la adresa Vodafone.ro/traiestefrumos

Qreator by IQOS + 7 Influenceri

Unul dintre cele mai cool spații din București, Qreator a împlinit un an și cu această ocazie lansează proiectul Institutul Qreator. Misiunea Institutului este aceea de a genera conținut de calitate, de a fi un loc al dialogului între curatori și comunitățile lor. Primii curatori ai Institutul sunt: Adrian Despot, Răzvan Exarhu, Dragoș Bucurenci, Mirela Bucovicean, Marius Chivu, Tudor Giurgiu și Apropo TV (Andi Moisescu).

Mercedes Benz + Andi Moisescu

Andi Moisescu ne invită în universul Mercedes Me! Clienții pot utiliza acum și aplicația mobilă cu același nume, creată pentru a le face viața mai ușoară. Aplicația integrează serviciile și ofertele brandului menite să optimizeze și să simplifice procedurile de mobilitate.

Volvo + Antonia

Antonia este de curând ambasadoarea brandului Volvo și ne-a pregătit o surpriză


ȘTIRI PE SCURT

RO: Selly, ILLIEN, Micutzu, Skivo și Laura Mușuroaea au răspuns la întrebările puse de Vice referitoare la referendumul Coaliției pentru Familie.

RO: Cat Music a trecut de 5.000.000 de abonați pe YouTube și în prezent este cel mai puternic canal din Europa Centrala, de Est și Rusia.

US: 30 de statistici despre Instagram pe care trebuie să le știi astăzi!

US: YouTube adaugă opțiunea de reclame și pe videoclipurile verticale.

IT: Diesel ne prezintă campania #DieselHateCouture alături de Nicki Minaj, Bella Thorne, Gucci Mane, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Barbie Ferreira, Bria Vinaite, Yoo Ah-In, Yovanna Ventura și Jonathan Bellini.


EDITORIAL: 

Despre conversiile pe care le aduc campaniile cu Influenceri, făcute ”cu cap” – înregistrare video via Webstock 2018


Vrei să primești aceste link-uri în e-mail, o dată sau de două ori pe lună? Abonează-te la Newsletter aici.

Newsletter realizat de Livia Iușan și Florin Grozea.