INFLUENCERS x BRANDS x TECH 008


Săptămâna trecută te anunțam că mă apuc de niște editoriale extinse despre Influencer Marketing și îți propuneam conceptele fundamentale din Influencer Marketing. Săptămâna asta am un articol nou care răspunde la cea mai des primită întrebare: Florine, cum găsești Influencerii potriviți pentru o campanie? Vezi link-ul mai jos, la secțiunea… LINK-uri (ce redundant, nu?)

Dacă e primul newsletter pe care îl primești vezi și colecțiile din săptămânile trecute: 004005006007.

INFLUENCERI

Andreea Bălan despre celebritate, pe YouTube
Într-un scurt vlog pe canalul propriu, artista care va împlini 20 de ani de carieră în 2019 vorbește despre celebritate, despre fericire și muncă. O surpriză plăcută pentru mine, Andreea își deschide sufletul cu curaj în acest material video.

Sfârșit de sezon 1 pentru #ScoalaInvers
Serialul lansat acum două luni de 5 Pași a ajuns la final, cu episodul 12. Trebuie menționat că acest episod final este și el în Trending YouTube România – serialul a reușit să intre în fiecare săptămână în acest top al viralelor, un record incredibil!

”Istoria cu Virgil” de pe YouTube la TV
Vlogurile devin emisiuni, cu ocazia Centenarului Unirii, la TVR.


BRANDURI CARE FOLOSESC INFLUENCERI

Julius Meinl + Adrian Despot
Ca în fiecare an, 21 martie a fost Ziua Internațională a Poeziei.

Râzi ca prostu’ – Gringo edition
Un nou episod din celebra serie de stand-up comedy cu comicii Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia, Maria Popovici, Cristi Popesco, Alexandru Banciu. Alex Minculescu (Mincu).

Bromania + GLO
Într-un sketch dedicat ”hoților de brichete”, Bro e hoțul grupului. de prieteni ”Timpul meu s-a dus, rămâneți voi în viitor” anunță el la final.


ȘTIRI PE SCURT

US: Top 10 trend-uri în Influencer Marketing pe 2018

UK: Case study despre campania Nestle făcută cu 24 de Influenceri englezi

Ro: Cum a crescut vlogging-ul în România anul trecut (via Cristian Manafu)


EDITORIAL: 10 calități ale unui Influencer adevărat
Relevanță și audiență mare, dar specialist pe o nișă și autentic, dar și consecvent, și creativ. Pare o listă imposibilă, dar nu e deloc așa.

Vrei un singur articol azi? Acesta este articolul pe care trebuie să-l citești!


CITATUL SĂPTĂMÂNII

“Artificial Intelligence, deep learning, machine learning — whatever you’re doing if you don’t understand it — learn it. Because otherwise you’re going to be a dinosaur within 3 years.”

Mark Cuban @ Upfront Summit 2017

 

Abonează-te la Newsletter aici.