INFLUENCERS X BRANDS X TECH 020


Iată-ne ajunși la ediția cu numărul 20 a newsletterului Hit Yourself, “INFLUENCERS X BRANDS X TECH”!

Continuăm să aducem lunar cele mai fresh știri din Influencer Marketing, atât din România cât și din străinătate. Să începem!

Dacă preferi să primești știrile pe Whatsapp, să știi că am lansat un Newsletter în format mai mic pe care îl trimitem bi-săptămânal pe mobil. Detalii aici: https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/

INFLUENCERI

#️⃣ Mirela Retegan (managerul proiectului „Zurli”) a pornit campania „Adoptă o mamă”. Este vorba despre „acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.”

#️⃣ Selly este protagonistul unui editorial „Decât o Revistă” scris de Irina Tacu: citiți “Selly Supreme”. Vloggerul român tocmai a împlinit 18 ani și se apropie de 2 milioane de abonați pe YouTube.

#️⃣ Bibi promovează aplicația „Testează-ți relația”, un proiect de prevenție a violenței în cuplurile de adolescenți, creat de Fundația Friends For Friends și parte din Campania Respectului: vezi aici.


BRANDURI CARE FOLOSESC INFLUENCERI

1️⃣ Anul ăsta se împlinesc 10 ani de la lansarea primului Samsung Galaxy. Pentru a marca acest moment, Mikey Hash a folosit toate cele 9 modele Samsung Galaxy pentru a filma nu una, ci trei „Doze de Hash“! Fanii au intrat în concurs și au încercat să ghicească ordinea telefoanelor folosite la filmarea fiecărui „episod”.

2️⃣ Always a promovat „Oracolul Încrederii” cu ajutorul Influencerilor, pe Instagram și Facebook. Campania le-a inclus pe Mimi, Irina Negut, Laura Gruia, BiBi, Mariposa și Cezara.

3️⃣ Trupa Șatra B.E.N.Z. promovează magazinul de aparatură Harman Audio, iar fanii trupei pot primi reducere la comenzile pe care le fac până pe 1 aprilie 2019.

4️⃣ Andreea Raicu și Perwoll ne prezintă noul lor proiect împreună, care vine cu o serie de idei de mix & match pentru piese vestimentare cheie și outfituri diferite, pentru femei. Detalii aici.

 


ȘTIRI PE SCURT

DIN ROMÂNIA:

?? Cu ajutorul tehnologiei 5G, Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de telefonie mobilă, a organizat un show care a inclus… o hologramă în cadrul unui concert Vița de Vie din București. Concertul a fost transmis live și pe Facebook. Au scris despre hologramă și concert, printre alții Cristian Manafu, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Radu Constantin, Cristian China Birta, Alin Pandaru, Bianca Adam.

?? Robert Katai, Content Marketing Manager la Bannersnack a scris un articol despre Influencerii B2B în revista Entrepreneur.com.

?? TikTok are peste 200.000 de abonați în România, care au între 18 și 25 de ani. Probabil dublu în target-ul sub 18 ani, având în vedere apetența copiilor pentru aplicație. iSense Solutions a lansat la Digital Marketing Forum 2019 „Romania’s Digital Marketing Report”. Descarcă-l de aici!

DIN LUME:

?? Tot despre TikTok, de data asta pe plan mondial avem statistici impresionante despre numărul de descărcări: peste 1 miliard! Știre via Mashable.

?? Instagram testează buton de Donație în Stories (via The Verge). Și pregătește funcții noi pentru Influenceri, iată primele imagini: https://vezi.info/instanewinbox

?? Despre Generația Z (10-25 ani) se fac din ce în ce mai multe studii și statistici. Un articol Hootsuite pe care vi-l recomandăm spune că Zeții au mai multă încredere în Influencerii online decât în Vedetele din Showbiz-ul tradițional. Foarte interesante rezultate, citiți tot articolul:
https://vezi.info/genz


EDITORIALUL LUNII:

?TOP 10 INFLUENCERI SUB 10 ANI

Trăim într-o eră care ne oferă multe oportunități prin intermediul tehnologiei digitale și a Social Media. Chiar și pentru cei mici! Sau, în unele cazuri, pentru părinții celor mici. Un editorial pentru cei interesați de generația de creatori din școala generală și grădiniță!

Dacă vrei să primești știri din nișa Influencer Marketing pe telefonul mobil trebuie să știi că am lansat în februarie Newsletter-ul pe Whatsapp! Afli cum poți să te abonezi pentru a primi știri o dată sau de două ori pe săptămână aici – https://hyc.ro/newsletter-whatsapp/

Vrei să primești acest Newsletter pe email, o dată pe lună? Abonează-te la Newsletter aici.

Arhiva o găsești pe blogul nostru: 019018017016015014.

Newsletter realizat de Livia Iușan și Florin Grozea.